avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... prima infatisare divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

prima infatisare divort

buna ziua! As vrea sa stiu ce se intampla daca la prima infatisare la divort unul dintre soti nu se prezinta? dar amandoi?
Cel mai recent răspuns: Alina Stroila , Avocat 14:40, 21 Februarie 2010
1. Nu se prezinta reclamantul in divort, cererea se respinge ca nesustinuta.
2. Nu se prezinta nici reclamantul, nici paratul, cererea se suspenda pentru lipsa partilor. Dupa un an, cererea se perima. ;)
sau instanta va acorda un nou termen de judecata daca apreciaza ca procedura de citare este nelegala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort mar4905 mar4905 Am primit citatie ptr actiune divort deschisa de sotie, actiunea este deschisa de anul trecut in august , si are ca prim termen 21 iunie 2011, ..1)ce se ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord dinuleasa dinuleasa Buna. Ma aflu in situatia in care, impreuna cu sotia mea am decis ca nu mai putem continua casnicia noastra si am depus o cerere de desfacere a casatoriei de ... (vezi toată discuția)
Divort maria.tanase2009 maria.tanase2009 Buna ziua. As dori sa stiu daca la prima infatisare la divort nu se prezinta nici unul dintre cei doi soti, ce se intampla? (vezi toată discuția)