ContSters42179 
	    	Utilizator

ContSters42179 
	    	Utilizator	    

Firma pentru care am lucrat vrea sa ma dea in judecata pentru un prejudiciu de 1600 lei
 tzusca 
	    	Utilizator

tzusca 
	    	Utilizator	    

ContSters42179 
	    	Utilizator

ContSters42179 
	    	Utilizator	    

In judecata nu m-au dat inca
Am primit acasa o comunicare de la un executor judecatoresc care ma instiinteaza ca in termen de 5 zile trebuie sa acht suma in totalitate.
 new_2009 
	    	Utilizator

new_2009 
	    	Utilizator	    

Ea nu este data afara pentru ca abia a intrat in prenatal.As vrea sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac.Multumesc
 tzusca 
	    	Utilizator

tzusca 
	    	Utilizator	    

feli30 	                   

buna ziua,lucrez la un magazin de mezeluri bsi carne,iar feful meu zice ca la ultimul inventar a iesit un minus de 8570rol mentionez ca este gestiune comuna ... (vezi toată discuția)
	                    feli30 	                   

buna ziua,lucrez la un magazin de mezeluri bsi carne,iar feful meu zice ca la ultimul inventar a iesit un minus de 8570rol mentionez ca este gestiune comuna ... (vezi toată discuția)

favu	                   

buna ziua ,am lucrat la un magazin de legume fructe,la inceput totul a mers bine,pe parcurs au inceput certurile cu patronul magazinului pe motivul ca in ... (vezi toată discuția)
	                    favu	                   

buna ziua ,am lucrat la un magazin de legume fructe,la inceput totul a mers bine,pe parcurs au inceput certurile cu patronul magazinului pe motivul ca in ... (vezi toată discuția)

Mddi	                   

Bună, de 9 luni lucrez într-un magazin alimentar,  șefa se comporta urat cu noi când m-am angajat nu sa făcut nici-un inventar ,acum șefa făcuse un ... (vezi toată discuția)
	                    Mddi	                   

Bună, de 9 luni lucrez într-un magazin alimentar,  șefa se comporta urat cu noi când m-am angajat nu sa făcut nici-un inventar ,acum șefa făcuse un ... (vezi toată discuția)