Firma pentru care am lucrat vrea sa ma dea in judecata pentru un prejudiciu de 1600 lei creat de fosta colega.Am primit acasa o comunicare de la un executor judecatoresc care ma instiinteaza ca in termen de 5 zile trebuie sa acht suma in totalitate.Problema e ca eu nu am pentru ce sa le achit suma respectiva,iar cei de la firma nu inteleg ca eu nu mai am loc de munca si nu am cum sa platesc,iar fosta colega a intrat in prenatal si nu recunoaste ca a luat banii.Ea nu este data afara pentru ca abia a intrat in prenatal.As vrea sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac.Multumesc
Nu sunt avocat dar sfatul meu este sa nu platiti nimic iar in cazul unui proces va angajati un avocat care sa va sustina cauza. Totusi cred ca nu va avea loc un proces.
Pe viitor aveti grija la ceea ce semnati indiferent cine este persoana care va solicita semnatura. Daca nu sunteti sigura mai bine amanati pana va clarificati.
angajamentul de plata pe care l-ati semnat inseamna recunoasterea datoriei :((, cred ca ar trebui consultat un avocat pt vedea ce este de facut (daca e facut prin contrastrangere) ...
Trebuie avut în vedere că nici angajamentul de plată şi nici învoiala părţilor nu constituie titluri executorii şi, drept urmare, în baza lor nu se pot face reţineri salariale lunare pentru acoperirea pagubei.
Plangere penala
feli30
buna ziua,lucrez la un magazin de mezeluri bsi carne,iar feful meu zice ca la ultimul inventar a iesit un minus de 8570rol mentionez ca este gestiune comuna ... (vezi toată discuția)