avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict munca

Daca patronul refuza sa-mi scrie un preaviz si sa-mi ofere decizia de concediere cu art.65 in cazul desfintarii firmei in care lucrez si nu i-a nici o masura ,incercind sa ma oblige sa-mi scriu demisia ;CE POT FACE?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 21:45, 21 Februarie 2010
..Poanta- i veche....Nu semnati nimic , ca riscati sa nu va alegeti cu nimic.Din nou, multi procedeaza asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict munca dany.ctyn dany.ctyn patronii mei desfinteaza societatea si ne cere sa facem o cerere de demisie pe motiv ca unul dintre ei infiinteaza in cateva zile o noua societate si ne va ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala...un sfat, va rog! lilisor24 lilisor24 Incepand cu 3 ian 2009, postul pe care l-am ocupat s-a desfiintat. Mi s-a prezentat o decizie de restructurare a postului pe care am semnat-o. Precizez ca este ... (vezi toată discuția)
Drepturi compensatorii in cazul desfacerii contractului de munca cu art 65 din legea muncii ilie cristina ilie cristina buna ziua!am si eu o problema..sotul meu lucreaza la o societate care are 9 angajati dintre care unul este si el...pe data de 16.06.2010 a primit o instiintare ... (vezi toată discuția)