avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

Buna ziua.Daca sunt inginera, pot fi angajata sub nivelul meu de pregatire (ex : vanzatoare ) ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 22 Februarie 2010
Da, angajatorul poate sa va incadreze pe postul vacant-vanzatoare, neavand nicio importanta in acest caz studiile dumneavoastra.
~ Conținut șters la cerere ~
fefe48 a scris:

Buna ziua.Daca sunt inginera, pot fi angajata sub nivelul meu de pregatire (ex : vanzatoare ) ? Multumesc

Exista aceasta posibilitate sa va angajati sub nivelul de pregatire profesionala. Insa daca postul pe care urmeaza sa-l ocupati necesita studii superioare, atunci angajarea se face potrivit acestor studii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii medii transformate in superioare ContSters48919 ContSters48919 ce meserii sau ocupatii se pot transforma in profesii sau ocupatii cu studii superioare dupa ce angajatul absolva o forma de invatamant superior in ... (vezi toată discuția)
Salariu minim studii superioare nadia_odagiu nadia_odagiu stiu ca salariul minim brut este de 540 lei, dar care este salariul minim pentru cei cu studii superioare? (vezi toată discuția)
Incadrare in cartea de munca Manana Manana Pot incadra o persoana in functia de inginer de sistem daca acesta nu are studii superioare si mai mult nici macar o calificare in domeniu? Va rog sa-mi dati ... (vezi toată discuția)