avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate CE POT FACE IMPOTRIVA UNUI PROCESOMAN
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

CE POT FACE IMPOTRIVA UNUI PROCESOMAN

-AM CUMPARAT UN SPATIU SI O CLADIRE DE LA FINANTE,OCUPAT IN PARTE
DUPA MULTE PROCESE AM HOTARIRE DEFINITIVA PENTRU EVACUARE(5 ANI).INDIVIDUL
--A DEPUS 5 PLINGERI IMPOTRIVA MEA TOATE AVIND N.U.P.
--A INTENTAT 14 PROCES (ANULARE ACT CUMPARARE,ANULARE DEZMEMBRARE,ANULAREC.F. ETC) 4 CISTGATE,4SUSPENDATE,6 IN DERULARE.
DESI AM FACUT PLINGERE PENALA(CALOMNIE,DISTRUGERE,FALS ETC)
DE PATRU ANI PARCHETUL SI POLITIA(SIF) IMI SCRIU CA CERECTEAZA
DE FAPT TERGIVERSEAZA NU VOR SA FACA NIMIC.(PROBABIL ARE PE CINEVA)
--DORESC SA RENUNT LA TOT DAR NU POT OPRI SA NU MAI FACA PLINGERI SI SA NU MA MAI CHEME LA JUDECATA.
ROG SA MA AJUTATI CU UN SFAT SAU O IDEE.
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: rezel , utilizator 07:11, 23 Februarie 2010
faceti o actiune in pretentii prin care sa-i cereti daune pt lipsirea de folosinta.
ati fost asistat de un avocat in toti acesti ani de procese?
STIMATE DOAMNA !
AM AVUT UN AVOCAT DE LA INCEPUT.
ALT AVOCATI NU SE MAI ANGAJAU LA PROCESE CE AM DISCUTAT CU CINEVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna morala si materiala rezel rezel 1.IN ANUL 2004 AM CUNPARAT UN SPATIU CU O CLADIRE PRIN LICITATIE PUBLICA DE LA DGFP.DUPA PRIMIREA ACTELOR AM CONSTATAT :TERENPARTIAL OCUPAT PE ... (vezi toată discuția)
Sesizare nereguli judecator rezel rezel LA TERMENUL DE JUDECATA UNDE FIGURAM LA NR 27 ADVESARUL MEU LA ORA DE INCEPERE 8,30 A IFORMAT JUDECATOAREA CA NU MA PREZINT SI SA IA CAUZA IN FATA.CIND M-AM ... (vezi toată discuția)
Evacuare cu probleme (fals,violare de domiciliu, tulburare, incalcare hot jud, etc) crystyanfelciuc crystyanfelciuc In 2003 am cumparat la licitatie prin birou executor jud. o locuinta pentru care pentru a evacua tertii (copii proprietarei, concubin,etc) si proprietara din ... (vezi toată discuția)