avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am primit o citatie de la politie in calitate de martor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am primit o citatie de la politie in calitate de martor

prin 2007 am lucrat la cineva care se ocupa de imobiliare, iar atunci el m-a luat ca martor la un notar unde afacut o procura , acum am tot fost chemat la politie , de fiecare data cand am fost chemat m-am prezentat , acum nu ma pot prezenta ce mi-se poate intampla ?sunt citat tot ca martor. multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:55, 22 Februarie 2010
daca e musai prezenta dvs va v-a mai cita o data, si chiar puteti fi adus cu mandat
Daca autoritatea competenta in cercetare apreciaza utila si necesara audierea
dvs ,sens in care demareaza procedura legala de citare ,este de preferat si in favoarea dvs sa dati curs solicitarii.
In situatia imposibilitatii prezntarii la termenul comunicat,se impune ca dvs ,in termen util sa comunicati eventual sa probati motivul pentru care nu va puteti preznta la data citarii.
Autoritatea in drept urmeaza sa analizeze importanta audierii dvs ,sens in care poate dispune citarea dvs msau dispunerea de masuri ferme(amenda,mandat de aducere)
Trimiteti cerere scrisa catre organul de politie care are in cercetare cauza ,in care aratati motivele imposibilitatii dvs.de prezentare,anexand la aceasta si acte justificative in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor instanta ContSters110037 ContSters110037 Buna, am si eu o intrebare. Am fost citat ca martor intr-un proces penal, am fost data stabilita, mi s-au adresat intrebari in legatura cu declaratia data la ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu ma prezint la un proces aditza_ice aditza_ice Buna Ziua am fost citat ca martor la procesul cuiva, mentionez pers respectiva a cumparat o casa a dat un avans in mai multe rate si eu am semnat acele ... (vezi toată discuția)
Citat in calitate de martor n_laci2002 n_laci2002 Azi am primit o citatie, prin care sunt chemat ca si martor. Nu vreau sa dau nume, si voi scrie fraza putin mai ciudat, sper sa se inteleaga. Numele meu, ... (vezi toată discuția)