avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amanare pentru angajare avocat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amanare pentru angajare avocat

buna ziua!
am avut o prima infatisare la un proces penal la care am intarziat si am ajuns dupa ce s-a terminat, iar acum am vazut pe site-ul judecatoriei ca s-a amanat procesul pentru a mi se angaja avocat din oficiu. Pot sa-mi angajez eu avocatul? Nu vreau unul din oficiu.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:15, 23 Februarie 2010
da, puteti.. e chiar mai indicat sa aveti un aparator ales
bineinteles ca va puteti angaja aparatorul. la primul termen, fara a intirzia, va prezentati la instanta , insotit de acesta.
Pana la urmatorul termen de judecata aveti dreptul sa va angajati aparator ales ,
care sa va reprezinte si sa va apere interesele cu interes si profesionalism
Da, s-a amanat procesul pentru a va angaja avocat, Acesta trebuie sa va reprezinte si sa va apere interesele cu interes. La primul termen trebuie sa va prezentati, iar acesta trebuie sa i-a la cunostinta despre acuzarile ce vi se aduc.
Succes!
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Proces penal Aungurencii87 Aungurencii87 Buna ziua , luni am ultimul termen in instanța . Astăzi am renunțat la avocata care m-a reprezentat pe parcursul procesului . Ținând cont ca timpul este ... (vezi toată discuția)
Caz de nulitate? cezar99 cezar99 este legal ca la un proces penal inculpatul sa aiba pe langa avocat din oficiu si avocat ales?as dori cateva detalii de la un cunoscator (vezi toată discuția)
Amanare pentru angajare avocat - al 11-lea termen oltul oltul proces penal cu doi inculpati....11-lea termen...pot sa cer amanare pt angajare avocat? (eu inca nu am cerut amanare pt angajare avocat,nici nu am fost prezent ... (vezi toată discuția)