avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... caz de nulitate?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

caz de nulitate?

este legal ca la un proces penal inculpatul sa aiba pe langa avocat din oficiu si avocat ales?as dori cateva detalii de la un cunoscator
Ultima modificare: Joi, 15 Aprilie 2010
cezar99, utilizator
Cel mai recent răspuns: Trifan Bogdan , utilizator 21:42, 20 Aprilie 2010
daca are av ales,nu vad rostul celuilalt av
multumesc pt raspuns.dar daca inculpatul avea inainte un avocat din oficiu ,iar la termenul stabilit aparatorul ales si-a depus delegatia la dosar ,dar nu s-a putut prezenta din motive medicale?daca exista vreo nelegalite si in baza carui articol s-ar incadra?
Atunci cand se prezinta aparatorul ales, mandatul dat aparatorului din oficiu inceteaza. Deci acesta nu se mai prezinta.
Daca apratorul ales este bolnav si depune in sensul asta certificat medical nu vad care este nelegalitatea.
deci asa s-a si intamplat.la proces varul meu a avut si avocat din oficiu dar si aparator ales.ce art ar putea invoca de nelegalitate?cu toate ca varul meu a refuzat avocatul din oficiu?
Daca nu dati mai multe amanunte n-avem de unde sa stim ce s-a intamplat exact.

Alte discuții în legătură

Amanare pentru angajare avocat mom mom buna ziua! am avut o prima infatisare la un proces penal la care am intarziat si am ajuns dupa ce s-a terminat, iar acum am vazut pe site-ul judecatoriei ca ... (vezi toată discuția)
Infractiuni informatice grup organizat toystory toystory Buna ziua, Cine ma poate ajuta intr-un caz de infractiuni informatice in care persoanele arestate sunt pe arest preventiv de 8 luni de zile. Este legal? (vezi toată discuția)
Dreptul la aparare dodonica dodonica Buna ziua! Intr-un proces penal este am angajat un aparator ales. La o anume data acel aparator ales, face o cerere de amanare deoarece trebuia sa se ... (vezi toată discuția)