avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... dreptul la somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dreptul la somaj

daca o persoana a fost disponibilizata si nu si-a depus dosarul la somaj imediat , sperand ca isi va gasi un loc de munca......, dupa aproximativ un an mai are dreptul sa-si bage dosarul la somaj (exista vreo limita de timp?) si daca da cat va primi si pe ce perioada atat ca somaj ....dar ca ajutor social....
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:49, 23 Februarie 2010
1. Dosarul de somaj se poate depune in cel mult 12 luni de la data concedierii.
2. In acest caz perioada de somaj i se va calcula de la data depunerii dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare din somaj niko_a niko_a Incepind din 3.03 2010 mi se desfiinteaza locul de munca ,i-mi expira preavizul.Nu mi sa eliberat inca cartea de munca pina peste 2saptamini.Pot sa mi depun ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pentru somaj eu1983 eu1983 Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri : - exista vreo perioada limita pentru depunerea dosarului de somaj de la data incentarii cim ? - ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj aime_30 aime_30 buna ziua.am si eu o nelamurire in legatura cu ajutorul de somaj.de curand am aflat de la o cunostinta ca exista o lege prin care se poate ca dupa treminarea ... (vezi toată discuția)