Daca sunt dat afara dupa 2 ani de munca intr-o institutie publica, am dreptul la somaj, desi urmez un master la zi - finantat de la bugetul unei universitati de stat?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
da, beneficiati de somaj daca ati incetat raporturile de serviciu din motive neimputabile dumneavoastra si daca aveti un stagiu de cotizare de minimum 12 luni in ultimele 24 de luni premergatoare datei inregistrarii cererii
Multumesc pentru raspunsuri!
Am 31 luni in care am cotizat, si pentru `linistea sufleteasca` atat a mea, cat si a sefului sper sa imi dea preavizul cat mai curand.
Am semnat Fisa de evaluare cu Foarte Bine pt 2009, desi nu se stie daca o va lasa nemodificata. ...
Pentru a beneficia de somaj, incetarea raportului de munca trebuie facuta in temeiul unuia din urmatoarele articole: art. 31 alin.4 ind.1, 56 lit. e), f), h) si j), art. 61 lit. c) si d), art. 65 alin. (1), art. 68, art. 94 alin. (4) din Legea nr. 53/2003 - Codul munci.
Va multumesc pentru articole, studiasem Codul Muncii dar acum 2 din alin mi-au atras atentia.
Contractul de munca a fost incheiat in 2007, pe perioada nedeterminata, insa un act aditional semnat ulterior ma obliga sa mai stau minim 6 luni in institutie.
Refuzul de a accepta pe fisa postului si alte atributii de la un compartiment pentru care nu am nici pregatire si nici experienta, a creat un conflict de `orgolii` care se pare ca va incheia contractul cat de curand.
Astept sa vad daca vor desfiinta postul sau intreg compartimentul in care imi desfasor activitatea in acest moment.
Demisie fortata
b.bianca
Buna ziua.
Sunt angajata de 2 ani la Plus-supermarket. De 2 saptamani langa Plus s-a mai deschis un hypermarket,astfel scazand vanzarile la Plus.Din acest ... (vezi toată discuția)