Buna ziua! Ma aflu in litigiu de munca cu fostul angajator, contestatie impotriva deciziei de concediere, am castig de cauza prin recurs la curtea de apel, angajatorul a depus cerere de revizuire iar curtea a respins-o ca tardiv introdusa.
Mai are angajatorul vre-o cale de atac ? sau pot cere curtii sa definitiveze hotararea? Multumesc.
in cazul dv. aveti posibilitatea punerii in executare a hotaririi judecatorest prevalindu-va de prevederile cuprinse in art.277 Codul Muncii. indiferent de ce va face angajatorul hotarirea de reincadrare nu mai poate fi schimbata de nici o instanta.
Art 328 Cod procedura civila -Hotararea asupra revizuirii este supusa cailor de atac prevazute de lege pentru hotararea revizuita
Daca revizuirea s-a cerut pentru hotarari potrivnice calea de atac este recursul
Mai are calea de atac a recursului impotriva hotararii pronuntate in cererea de revizuire, numai daca revizuirea s-a cerut pentru hotararea primei instante .... daca a solicitat revziyuirea hotararii din recurs , atunci nu mai are nicio cale de atac.
Litigiu de munca
mariamihai
Mi-a fost desfacut contractul de munca de o societate nationala si la tribunal am castigat.Am fost reincadrata in munca pana a la judecarea recursului si ... (vezi toată discuția)