avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Exista cale de atac asupra unei cereri de revizuire ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Exista cale de atac asupra unei cereri de revizuire hotarare recurs, revizuirea respinsa ca tardiv introdusa?

Buna ziua! Ma aflu in litigiu de munca cu fostul angajator, contestatie impotriva deciziei de concediere, am castig de cauza prin recurs la curtea de apel, angajatorul a depus cerere de revizuire iar curtea a respins-o ca tardiv introdusa.
Mai are angajatorul vre-o cale de atac ? sau pot cere curtii sa definitiveze hotararea? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:05, 23 Februarie 2010
in cazul dv. aveti posibilitatea punerii in executare a hotaririi judecatorest prevalindu-va de prevederile cuprinse in art.277 Codul Muncii. indiferent de ce va face angajatorul hotarirea de reincadrare nu mai poate fi schimbata de nici o instanta.
Art 328 Cod procedura civila -Hotararea asupra revizuirii este supusa cailor de atac prevazute de lege pentru hotararea revizuita
Daca revizuirea s-a cerut pentru hotarari potrivnice calea de atac este recursul
Mai are calea de atac a recursului impotriva hotararii pronuntate in cererea de revizuire, numai daca revizuirea s-a cerut pentru hotararea primei instante .... daca a solicitat revziyuirea hotararii din recurs , atunci nu mai are nicio cale de atac.
Ultima modificare: Marți, 23 Februarie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

revizuire respinsa, care sunt motivele de recurs flory1 flory1 buna seara, litigiu de munca. cererea de revizuire a fost respinsa. calea de atac inteleg ca este recursul, puteti sa imi spuneti daca recursul il da tot ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca mariamihai mariamihai Mi-a fost desfacut contractul de munca de o societate nationala si la tribunal am castigat.Am fost reincadrata in munca pana a la judecarea recursului si ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare rosiorilor rosiorilor Sunt din Braila. La o hotarare a tribunalului Braila privind un litigiu de munca, am formulat recurs la Curtea de Apel Galati. In luna septembrie 2012, ... (vezi toată discuția)