avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi salariale

In perioada de preaviz de 15 zile drepturileV si norma de hrana sint platite integral?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 23 Februarie 2010
In perioada de preaviz beneficiati de toate drepturile salariale cuvenite.
Pe durata preavizului contractul individual de muncă continuă să îşi producă toate efectele. Prin urmare, veti beneficia de toate drepturile avute pana la data incetarii raportului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata salariu concediere prin desfiintarea postului? luky33 luky33 Buna ziua! Am fost trimis in somaj prin desfiintarea postului si ultima mea zi de munca ar fi data de 02 iunie 2010.... As vrea sa stiu daca angajatorul are ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare teisoara teisoara Buna ziua, va rog,daca se poate sa-mi spuneti ce drepturi salariale am la incetarea contractului pe per.nedeterminata in urma disponibilizarii.Ce stiu este ca ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna în preaviz la patron ciorax ciorax Buna dimineata. În data de 16 Mi-am depus preavizul la locul de munca. Lucrez de aproape 4 luni. La patron. Mi s-a spus sa fac cerere de preaviz, si după ... (vezi toată discuția)