Sint cetetian American casetorit la Timisoara.Acuma 2 luni am fost la visita la socra mia la Timisoara acolo ma atacat trei persone si ma alovit cu pumni si picore si cu scaunu.Am sunat l politie si nu a vrut sa intre la casa unde a fost tot cu singe mi aspart nasu si a fost gaura la perete mare si tabluuri si sticle sparte peste tot.am 5 zile de ingrijire medicala ce sanse am sa ajung la instanta sa trec procuratura.Cand ajung la sectia politie 4 la timisoara tot asta im spun ca nuie america si ca dosaru nu ajunge departeSingur martor ie socra mia care a fost in camera si adoa zi ajuns la spital din causa tensiuni si diabetu.Socra ie singir martor.Varog frumos sa ma ajutati cum sa procediasa la romania in casul din asta.Va moltumesc frumos cu respect.Gordan
Stimate domn
Daca va iubiti sotia ,totul este OK,dar daca va iubiti pe dvs.,evitati sa mai vizitati soacra aceasta cu calitati de boxer.
Lasati sotia sa isi viziteze mama si dv.asteptati-o in alta parte.
Va spun eu,parca un proverb american spune ca veti fi razbunat atunci cand va ganditi ca imbatraneste pe zi de 86.400 de ori(cate secunde are are ziua)
Domnu Gabi daca totusi vreti sam dai un ajutor cititi cu atentie ce scriu stiu ca nam scris gramatic bine sint strein limba romana nam vintat la scola dar pana acuma alta lume inteles ce am scris.Va moltumesc si cum zic englesi daca ierai in pantofi mei ce facai.
Cu tot respectul pe care vi-l port,mai ales daca afirmati ca ati fost sau suneti sportiv,imi vine greu sa cred ca ati luat bataie de la o femeie de 88 de ani,cati afirmati ca are soacra dvs.
Eu cred ca cel mai bine,tocmai datorita faptului ca stati in aceiasi curte,ar fi sa gasiti un mod prin care sa dezamorsati conflictul.
Este mai bine si pentru dvs si pentru soacra,dar mai ales pentru sotie.
Sunt de apreciat celelalte fapte bune pe care le-ati facut fata de soacra dvs.
Existenta unei stari conlflictuale, a unor tensiuni nu face bine nimanui
Domnu Gabi stiu ca raspundeti la multa lume.Pote nam scris io bine am fost la visita la socra mia unde ma atacat trei persone asa zis nepoti cu suprindere cand ma am ridicat afugit.Prima data vriau sa fac cum zice legia dupaia vedem.Cum sa resolv moderat conflictu daca ma atacat si abatut in virsta mia de 52 ani ma afacut de rusine.Treba sa facem dreptate or cum.