avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INCHIDERE INTREP. INDIVID. CU ANGAJATI/SOMAJ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INCHIDERE INTREP. INDIVID. CU ANGAJATI/SOMAJ

Buna seara. Am urmatoarea situatie: o intreprindere individuala are 2 angajate: persoana detinatoare si cineve din familie(nora), din 2.12.2008. Acum nora e in concediu de ingrijire a copilului, incepand cu 01.02.2010. Cealalta angajata poate trece in somaj? Ar vrea sa inchida magazinul (nu stiu daca si sa desfiinteze Intrep. Indiv.). Atunci, nora mai beneficiaza de CCIC timp de 2 ani? Cum s-ar putea proceda in favoarea angajatelor? Dca nu sunt suficiente detalii, mai pot oferi, astfel incat sa le pot ajuta cu o solutie buna. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:40, 24 Februarie 2010
Se pot desfiinta posturile , astfel incat salariata sa poata beneficia de somaj.

Nora va beneficia de CIC pana la 2 ani si apoi dupa terminarea lui poate intra in somaj.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere magazin Ionela_Madalina Ionela_Madalina Buna ziua! De aproximativ 10 luni sunt angajata a unui magazin cu produse de ingrijire, fiind incadrata ca lucrator gestionar. In ultimul timp, mai multe ... (vezi toată discuția)
Restructurare post angajat in ccic maria. maria. Buna ziua! V-as ruga sa ma ajutati in urmatoarea problema. In acest moment ma aflu in concediu pentru cresterea si ingrijirea copilului, concediu care se va ... (vezi toată discuția)
Inregistrare concediere Egnar Egnar Buna ziua am o intreprindere individuala cu doua puncte de lucru.Doresc ca unul din punctele de lucru sa il inchid iar pe vanzatoare sa o concediez .Spuneti-mi ... (vezi toată discuția)