avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbare nume minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbare nume minor

asa nici nu stiu qm sa incep ....imi doresc din tot sufletul sa pot schimba numele copilului meu pentru k tatal face parte din categoria parintilor care nu stiu k au copii #-o ce tb sa fac j de unde sa incep pentru k el nu e de acord j face asta doar sa imi scoata perii albi mie precizez k nu suntem casatoriti ce fac#-o#-o
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 01:09, 25 Februarie 2010
in primul rand ce intelegeti prin faptul ca face parte din categoria parintilor ce nu stiu ca au copii? adica nu isi achita pensia alimentara? pai in aceasta situatie, tatal copilului este un pic santajabil.. ca il puteti baga ff usor la inchisoare.. si ca atare il veti convinge relativ usor sa si dea acordul sa schimbati numele copilului.. dar euc red ca puteti face asta pe cale administrativa si fara acordul lui.. mai ales ca va este incredintat dvs copilul prin hotarare judecatoreasca, nu -i asa? sau nu aveti o astfel d e hotarare? in aceasta situatie chemati-l in judecata sa va fie dvs incredintat minorul si el sa fie obligat la plata pensiei.. dupa aia e simplu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume tata dumycris88 dumycris88 buna ziua am scris la subiectele deschise de altii care aveau probleme asemanatoare dar ma gandesc k poate asteapta o solutie dc au deschis acele subiecte nu ... (vezi toată discuția)
Cer ajutor urgent daryo daryo am probleme cu ex concubin si am un baietel cu el trecut pe numele lui si suntem in italia ca drept urmare copilul este nascut aici este deci italian eu sunt ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu copil minor Blancy Blancy M-am lovit de o problema destul de delicata. Am sa incerc sa scriu cat pot de telegrafic. 1. Vreau sa plec in vacanta cu ambii mei copii. 2. Nu m-am ... (vezi toată discuția)