avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Post restructurat... beneficiez de salarii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Post restructurat... beneficiez de salarii compensatorii???

Mi s-a restructurat postul in anul trecut, inca sunt angajat in acelasi loc pt ca mi-am luat CM 5 luni. Vreau sa stiu daca am dreptul la salarii compensatorii???

Multumesc
Cel mai recent răspuns: mon_maria , utilizator 14:49, 25 Februarie 2010
Daca veti fi concediat pentru motive care nu tin de persoana salariatului (in cazul dvs restructurare post) atunci beneficiati de min 1 salariu compensatoriu. Trebuie sa cititi si contractul colectiv de munca al companiei pentru a va lamuri exact de cate salarii compensatorii puteti beneficia.
va multumesc Doamna.
Nu am cum sa mai citesc pt ca sunt acasa de mult si nici nu am auzit sa existe asa ceva.....cat timp am fost acolo....sau nu am stiut eu

cu respect
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2010
panaxor, utilizator
In cazul in care compania nu are propriul contract colectiv de munca, atunci se aplica normele contractului colectiv la nivel national.
Conf Art. 78(1) angajatii vor beneficia de o compensatie de cel putin un salariu lunar, in afara drepturilor cuvenite la zi.
Succes!
conform carei legi???
Conform : Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National 2007-2010
Incheiat conform art. 10 si 11 din Legea nr. 130/1996, republicata, inregistrat la Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei cu nr. 2895/29.11.2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajator refuza plata unui salar compensator castigat de angajat in justitie brezan brezan Am fost disponibilizata in luna iuli 2009 cf. Art 65. din Codul Muncii. Am dat in judecata angajatorul pt. plata unui salariu compensator in cf. cu: 1. Art.8 ... (vezi toată discuția)
Pantron care refuza plata 1 salariu compensator castigat de angajat in instanta brezan brezan Am fost disponibilizata in luna iuli 2009 cf. Art 65. din Codul Muncii. Am dat in judecata angajatorul pt. plata unui salariu compensator in cf. cu: 1. Art.8 ... (vezi toată discuția)
Angajator refuza plata salar compensator castigat de angajat in instanta brezan brezan Am fost disponibilizata in luna iuli 2009 cf. Art 65. din Codul Muncii. Am dat in judecata angajatorul pt. plata unui salariu compensator in cf. cu: 1. Art.8 ... (vezi toată discuția)