avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contestatie proces verbal ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contestatie proces verbal ITM

as vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un model de contestatie la un proces verbal al ITM. Stiu ca nu se poate merge dupa un formular tip :) dar as vrea sa stiu in linii mari cum ar trebui formulat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:44, 25 Februarie 2010
DOMNULE PRESEDINTE ,

Subscrisa .... cu sediul social in ............., prin reprezentantii sai legali, formulez prezenta
PLANGERE IMPOTRIVA PROCESULUI-VERBAL DE CONTRAVENTIE
seria .... nr. ......... din data de ........ incheiat de ....................

In fapt,
Se vor indica motivele de fapt pe care se intemeiaza cererea si care-l determina pe reclamant sa ceara concursul justitiei, justificand si argumentand demersul justitiar. Motivele de admisibilitate ale constestatiei pot fi de ordin material, sub- stantial sau procedural.

In drept,
Se indica textul de lege ce indreptateste reclamantul la admiterea actiunii.

Domnului Presedinte al Judecatoriei ......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina din evidenta politiei ionu roman ionu roman Ma poate ajuta cineva cu un model de actiune in instanta prin care sa solicit radierea masinii din evidentele politiei intrucat am incheiat contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu sunshin3_ana_mary sunshin3_ana_mary m-am hotarat sa deschid o actiune in instanta impotriva angajatorului pentru a fi obligat la plata salariului compensatoriu care mi-l datoreaza. exista ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii si ordinii publice IonutLucian IonutLucian Buna ziua. In dimineata zile de 02.08.2015 in jurul orei 04:30 minute,ce-i drept ascultam muzica cu sonorul mai tare decat ar fi trebuit.Intr-un final cineva a ... (vezi toată discuția)