avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare legata de achizitionarea unei locuinte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare legata de achizitionarea unei locuinte

Buna ziua ... va rog sa ma ajutati cu o informatie

In 1989 sotul meu a primit de la serviciu o garsoniera. Pana in prezent am locuit cu contract de inchiriere. Acum locuintele se pot cumpara numai ca noi in urma cu 2 ani am cumparat un apartament pentru copil pe numele nostru.

Noi putem sa mai cumparam aceasta garsoniera ?
Cel mai recent răspuns: Stelian Brotea , 12:02, 26 Februarie 2010
Daca figurati ca si proprietari la apartamentul achizitionat in urma cu 2 ani,legal nu puteti beneficia si de garsoniera
dar daca schimbam contractul de inchiriere pe numele copilului , in acest caz se poate cumpara ?
nu, ptr ca e locuinta de serviciu acordata sotului.. acum, depinde si in ce domeniu lucreaza sotul.. conteaza ff mult si acest aspect
sotul lucreaza la RATB.. dar sunt multe persoane care nu mai au contracte de inchiriere si le pot cumpara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua În urma divorțului amiabil la notar a rămas problema ... Adrian 1965 Adrian 1965 Bună ziua În urma divorțului amiabil la notar a rămas problema situației locative. Apartamentul este bun dobândit de mine înaintea căsătoriei. ... (vezi toată discuția)
Tva 5% constructie casa cmiep1@yahoo.com cmiep1@yahoo.com am un apartament cumparat inainte de 1989 si veau sa-mi construiesc o casa de vacanta cu o societate specializata in acest domeniu, si vreau sa stiudaca pot ... (vezi toată discuția)
Demolare casa in 1988, atribuire garsoniera in urma demolarii CamiHu CamiHu Buna seara, Tatal meu a decedat in 11.12.2022… Statea intr-o garsoniera atribuita de stat - cu chirie, in urma demolarii casei sale - proprietate, in anul ... (vezi toată discuția)