avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1268 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In ce conditii se poate angaja un cetatean turc?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In ce conditii se poate angaja un cetatean turc?

Respectivul angajat este cetatean turc, este sofer de camion TIR si va circula cu camionul in spatiul UE cat si non-UE. nu are resedinta in Romania. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters98040 , utilizator 22:09, 25 Februarie 2010
Il puteti angaja in Romania, dar avand in vedere ca este cetatean turc si va tranzita si spatiile UE si non UE se va supune legilor din acele tari cu privire la regimul vizelor. Chiar daca se angajeaza in Romania , nu va avea acelasi statut ca si un cetatean roman, mai ales ca permisul de sedere temporara( si nu permanenta) ii confera drepturile prevazute de regimul strainilor in Romania numai pe teritoriul Romaniei si nu pe teritoriul altor state. Consultati acordurile pe care le are Turcia cu statele ce vor fi tranzitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii acordare carte rezidenta permanenta A_A A_A Buna ziua, Pentru cetatean strain, tara non-UE, se poate aplica pentru solicitarea cartei de rezidenta permanenta avand urmatoarea situatie: - pe ... (vezi toată discuția)
Dreptul la libera circulatie in romania ro280988 ro280988 Buna seara. V-as ruga sa-mi oferiti un sfat la urmatoarea speta. Domnul X, cetatean tunisian, pleaca in Germania, unde obtine un permis de sedere pentru ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere in ro pentru cetateni turci marinelacotta marinelacotta Am rugamintea daca imi puteti spune care sunt actele necesare pentru obtinerea permisului de sedere in Romania pentru niste cetateni turci care detin viza tip ... (vezi toată discuția)