avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Infiintare firma in Germania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Infiintare firma in Germania

Buna ziua,

intentionam sa infiintam o intreprindere individuala in germania, avem si lista cu documentele necesare. Pe lista am gasit insa doua documente care se cer de la noi (cica in germania exista asa ceva), si anume:
1. un fel de act doveditor, ca nu suntem in insolventa (n-am auzit de insolventa pentru persoane fizice)
2. act doveditor de la tribunal, ca nu sntem datori la nimeni :stunned:

eu pana acum am stiut numai de cazier fiscal, ce sunt aceste acte? poate ma puteti ajuta:">

Alte discuții în legătură

Infiintare intreprindere individuala IONELA TUDOR IONELA TUDOR Doresc sa infiintez intreprindere individuala de prestari servicii in domeniul sanitar ( verificare tensiune arteriala, verificare glicemie, injectii la ... (vezi toată discuția)
Preluare srl togian3 togian3 Intentionez sa preiau o Societate SRL( a soacrei mele)impreuna cu punctele de desfacere.Considerati ca este un avantaj avand in vedere ca societatea respectiva ... (vezi toată discuția)
Arhivare camelia_24mai camelia_24mai as vrea sa infiintez o intreprindere individuala cu obiect de activitate arhivare documente, trebuie sa indeplinesc anumite conditii? am lucrat la stat dar ... (vezi toată discuția)