buna ziua
am facut plangere penala pentru cineva cu instituire de sechestru penal pentru insaleciune pe care avocat meu a inscris o intr un cf al lui.acum acea persoana vrea sa faca acelasi lucru cu mine .ce e de facut?nici nu stiu ce o sa scrie pt ca nu are nici un motiv dar ma gandesc ca o sa i vina in minte vreo minciuna deoarece este foarte bun la asta
va rog un sfat bun .este cam urgent
multumesc
Stai calm ti-am spus, vei cere instantei prin avocat sa verifice cadrul legal si probatoriu prin care acel invinuit sau inculpat poate sa ceara astfel de tampenii.
Aici va fi un fals intelectual facut de functionarul care va inscrie si mita pe care o da el, totul se va face fara a trece prin fata instantei, daca ar trece sigur ar fi respinsa.
exact.dar functionarul va inscrie in CF pt ca pe el nu l intereseaza daca procesul penal intentat de invinuit este legal sau nu.dumneavoastra spuneti sa fac recurs dupa ce inscrie si sa dovedesc ca nu are temei nu?
nu as putea cumva sa impiedic de la inceput sa inscrie acest proces sau chiar sa l faca,deoarece dupa cum stiti va dura foarte mult recursul iar in tot acest timp bunurile mele vor fi blocate
Domnule, cineva la CF nu inscrie pe vorbe totul se face pe acte, ba din contra cei de la CF trebuie sa verifice altfel pot fi sanctionati pentru abateri.
Deci invinuitul sau inculpatul pentru a formula o cerere de sechestru trebuie el sa fie parte vatamata ce nu intelegeti. El trebuie sa propuna in fata instantei, iar nu ca merge el cu o foaie scrisa pe picior, fara a avea semnatura si stampila organului public care atesta impunerea acestei masuri asiguratorii. Nu stiu insa prea mult SF..
Va temeti de el? sau dvs ati dori sa faceti asta?
In cauza fiind vorba despre un o cauza aflata pe rolul instantei de judecata,
informati oficial CF care va dispune mentiuni in extrasul de CF partea a III-a (Foaie de sarcini)
Sechestru asigurator
cuptor
cineva are un prejudiciu de 10.000 RONI;Ptr aceasta suma s-a pus sechestru pe un apartament!?Este posibil asa ceva(legal)? si ce cai de atac sunt,unde se poate ... (vezi toată discuția)