daniela cucu 
	    	Utilizator

daniela cucu 
	    	Utilizator	    

ContSters97658 
	    	Utilizator

ContSters97658 
	    	Utilizator	    

daniela cucu 
	    	Utilizator

daniela cucu 
	    	Utilizator	    

ContSters97658 
	    	Utilizator

ContSters97658 
	    	Utilizator	    

lonita	                   

Buna ziua
As dori sa cedez o mostenire unui nepot de fiu (fiul are doi copii din doua relatii diferite). Ambii nepoti sunt momentan minori.
Cum este mai bine ... (vezi toată discuția)
	                    lonita	                   

Buna ziua
As dori sa cedez o mostenire unui nepot de fiu (fiul are doi copii din doua relatii diferite). Ambii nepoti sunt momentan minori.
Cum este mai bine ... (vezi toată discuția)

cyan	                   

O persoana doreste sa doneze un teren agricol catre o ruda casatorita. 
Ce fel de clauza se poate introduce pentru ca sotul/sotia rudei sa nu poata mosteni ... (vezi toată discuția)
	                    cyan	                   

O persoana doreste sa doneze un teren agricol catre o ruda casatorita. 
Ce fel de clauza se poate introduce pentru ca sotul/sotia rudei sa nu poata mosteni ... (vezi toată discuția)

nico radu	                   

buna ziua  incep prin a va spune ac mama a decedat in 2003 atunci nu am facut succesiunea  .in urma ei am ramas eu ,fratele meu care a decedat si el in 2007 ... (vezi toată discuția)
	                    nico radu	                   

buna ziua  incep prin a va spune ac mama a decedat in 2003 atunci nu am facut succesiunea  .in urma ei am ramas eu ,fratele meu care a decedat si el in 2007 ... (vezi toată discuția)