avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dovada
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dovada

buna ziua as dori sa stiu daca as putea sa fac o cerere la procuror sa obtin o dovada de cirulatie avand in vedere ca stau de 6 luni si astept ca un nenorocit de politist sa trimita dosarul la parchet. dupa venirea rezultatelor de la IML mi-a iesit o alcoolemie de 0.63 in sange.deci facpta comform articolului 195/2002 fapta constituie contraventie.Multumesc
Cel mai recent răspuns: the_fathal , utilizator 11:59, 26 Februarie 2010
daca constituie contraventie numai trimtie dosarul la parchet si trebuie sa va dea amenda contraventionala si pana acum sa va dea si permisul inapoi
pai si totusi ce se intampla din moment ce mi-au spus sa ma duc la parchet sa depun o cerere pentru urgentarea solutionarii si cand am fost astazi la ei(parchet) au spus ca dosarul meu nu se afla la ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis the_fathal the_fathal buna ziua sunt nou pe forum si am o intrebare care sper ca isi va gasi rezolvarea aici.In data de 05.09.2009 am fost semnalizat de politie sa opresc dar nu am ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis suspendat anarhia anarhia Am fost depistat in Focsani(VN) cu o alcoolemie de 1.05 sange pe 1 august 2009 si am fost chemat la cercetari penale pe data da 28 octombrie si mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa pentru conducerea sub influenta alcoolului? marian_33 marian_33 in data de 28 august 2010 am fost oprit de un echipaj de politie dintr-o comuna din jud buzau am fost testat cu aparatul alcooltest , alcoolemia fiind de 0.63, ... (vezi toată discuția)