avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale subcontractanti achizitii publice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

subcontractanti achizitii publice

buna ziua!
Am o dilema si sper sa ma puteti ajuta, am cautat in OUG 34 si nu am gasit nimic referitor la asta. Daca o societate subcontracteaza o alta societate pentru a indeplini cerintele tehnice la o licitatie, iar apoi, dupa castigarea respectivei licitatii, vrea sa inlocuiasca subcontractantul cu un altul, nu este tinut de niciun articol la respectarea caietului de sarcini initial? Adica poate sa inlocuiasca subcontractantii dupa bunul plac? Am gasit un articol in care se precizeaza doar ca "subcontractantul poate fi inlocuit numai cu acordul autoritatii contractante". Societatea subcontractanta nu are contract de subcontratare cu prestatorul, decat un acord prin care se obliga sa il sustina in cazul castigarii, avand colaborari precedente cu prestatorul. Ce optiuni ar avea subcontractantul pentru a nu fi inlocuit?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 20:09, 1 Martie 2010
Depinde dupa cum ofertantul a mentionat subcontractantul sau nu in oferta sa. Daca l-a mentionat nu il mai poate schimba fara acordul autoritatii contractante. Daca nu l-a mentionat inseamna ca subcontractantul nu va fi mentionat in acordul cu autoritatea contractanta, ramand la latitudinea ofertantului modul de executare al contactului indiferent daca subcontracteaza sau nu partial executarea acestuia.
A fost mentionat in oferta subcontractantul. si acum castigatorul vrea sa-l inlocuiasca.
ce optiuni are subcontractantul?
Atunci nu poate schimba subcontractantul decat cu acprdul autoritatii contractante si numai pentru motive obiective pe care dumneavoastra le puteti contraargumenta.:)
imi puteti da un articol legal in baza caruia sa trimit o notificare autoritatii contractante?
georgi_havrilet a scris:

imi puteti da un articol legal in baza caruia sa trimit o notificare autoritatii contractante?


cititi contractul si og94.2007 privind achizitiile publice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent despre subcontractanti andr_georgi andr_georgi Puteti sa-mi precizati daca se mentioneaza undeva in legislatie faptul ca subcontractantul declarat in cadrul procedurii trebuie in mod obligatoriu sa presteze ... (vezi toată discuția)
Nedeclarare subcontractant in oferta Geom1 Geom1 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: In cadrul unei licitatii publice, ofertantul castigator nu a declarat subcontractant pentru ... (vezi toată discuția)
Contract de cooperare = nedeclarare subcontractant ? calin_andrei calin_andrei O societate care participa la o achizitie publica, nu declara nici un fel de subcontractare sau asociere in oferta, castiga astfel contractul, iar apoi face o ... (vezi toată discuția)