avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pot beneficia de drepturile stabilite prin legea nr. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pot beneficia de drepturile stabilite prin legea nr. 221/2009 sau nu?

daca am dezagreat "dictatura comunista" inca din copilarie, daca am refuzat sa fiu pionier si u.t.c.-ist, daca am refuzat sa particip la garzi, asa zise "patriotice", daca mi s-au desfacut contracte de munca din astfel de motive, daca in anul 1978 am fost condamnat la 3 ani inchisoare pentru refuzul serviciului militar si i-am executat, daca mi s-au facut perchezitii domiciliare, daca amenintat de securitate am "disparut" timp de 5 ani pentru a evita un nou ordin de incorporare si deci o noua condamnare, daca am fost urmarit politic (cu dosar la c.n.s.a.s.), daca am refuzat sa semnez referendumul asa zis "pentru pace", daca din aceste motive reprezentantii dictaturii (inclusiv cei judeteni) au refuzat sa-mi acorde locuinta contrar criteriilor stabilite de dinsii, etc., pot beneficia de drepturile stabilite prin legea nr. 221/2009 sau nu? -multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Februarie 2010
dmh, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de drepturile stabilite prin legea nr. 221/2009 sau nu? dmh dmh daca am dezagreat \"dictatura comunista\" inca din copilarie, daca am refuzat sa fiu pionier si u.t.c.-ist, daca am refuzat sa particip la garzi, asa zise ... (vezi toată discuția)
Caut pe cineva care poate si vrea sa ma ajute, bineinteles contracost. ContSters88476 ContSters88476 In anul 1978, ca Martor al lui Iehova am refuzat serviciul militar din motive de constiinta. In consecinta tribunalul militar m-a condamnat la \"3 ani ... (vezi toată discuția)
Decizia nr. 32/2009 - iccj dmh dmh -as vrea sa stiu daca vi se pare corect ca niste cetateni romani, Martori ai lui Iehova, care pe vremea dictaturii au refuzat serviciul militar din motive de ... (vezi toată discuția)