sasha 
	    	Utilizator

sasha 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Kitte	                   

Care este baza de calcul pentru un concediu medical? 
Exista optiunea de a alege lunile care sa fie baza de calcul? 
Va rog sa imi dati si baza legala. ... (vezi toată discuția)
	                    Kitte	                   

Care este baza de calcul pentru un concediu medical? 
Exista optiunea de a alege lunile care sa fie baza de calcul? 
Va rog sa imi dati si baza legala. ... (vezi toată discuția)

mishumishulina	                   

În cazul unei angajate care şi-a reluat raporturile de muncă după finalizarea concediului de creştere copil până la 2 ani şi care după 3 luni de ... (vezi toată discuția)
	                    mishumishulina	                   

În cazul unei angajate care şi-a reluat raporturile de muncă după finalizarea concediului de creştere copil până la 2 ani şi care după 3 luni de ... (vezi toată discuția)

elenailie	                   

Buna seara, as dori sa stiu cum se calculeaza concediul de sarcina si lauzie. Conform articolului 120 din Legea nr. 19/2000, cuantumul lunar al indemnizatiei ... (vezi toată discuția)
	                    elenailie	                   

Buna seara, as dori sa stiu cum se calculeaza concediul de sarcina si lauzie. Conform articolului 120 din Legea nr. 19/2000, cuantumul lunar al indemnizatiei ... (vezi toată discuția)