avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce fac
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce fac

Nu primesc salariul in ziua hotarita, nu mai merg la serviciu, nu pot fi obligat, ce fac ptr. a primii salariul la timp ?in instanta ?
Cel mai recent răspuns: nadgobcosonoi , utilizator 18:10, 28 Februarie 2010
Aveti posibilitatea sa va adresati ITM-ului si/sau instantei de judecata.
Nu este o solutie neprezentarea dvs la munca, in conditiile in care nu vi se achita salariul la timp .. exista posibilitatea sa va desfaca c.i.m. disciplinar pentru absente nemotivate, precum si faptul ca va puteti da demisia fara preaviz.
nu merg doar 8 ore sa muncesc, poate stau plecat peste 24 de ore, ce mincare iau in geanta atit cit nu am primit banii, asta e specificul meseriei, stiu cind plec dar nu stiu cind vin acasa pot lipsii 2 zile si 2 nopti, nu mai spun transportul, 3 autubuze dus plus 3 de intors, sint prins de control fara bilet, plateste unitatea, din vina lor nu am bilet . *?
Ce functie aveti , de nu aveti un program de 8 ore/zi?
mecanic de locomotiva.
Am inteles ... in acest sens, incercati o sesizare la ITM si/sau deschideti o actiune in instanta

Alte discuții în legătură

Bună ziua! Îmi desfășor activitatea ca mecanic ajutor de ... gooldenn20 gooldenn20 Bună ziua! Îmi desfășor activitatea ca mecanic ajutor de locomotivă la o companie privata. Dânșii ,,ma țin\" foarte mult în dormitor in decursul ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca Mainerici  Ctin Mainerici Ctin un angajat la cfr mecanic de locomotiva este platit cf ccm pe ram SNTFC SI A CIM . IN 2012 da in judecata CFR CA TREBUIA PLATIT dupa ccm la nivelul de ... (vezi toată discuția)
Despagubiri cfr gigelas gigelas Buna ziua, Aseara,am circulat pe ruta Ploiesti - Brasov cu un tren Inter-Regio,nr.1945. M-am urcat la Ploiesti Vest la ora 20.06.Dupa 1,5 km.trenul s-a oprit ... (vezi toată discuția)