avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce fac
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce fac

Nu primesc salariul in ziua hotarita, nu mai merg la serviciu, nu pot fi obligat, ce fac ptr. a primii salariul la timp ?in instanta ?
Cel mai recent răspuns: nadgobcosonoi , utilizator 18:10, 28 Februarie 2010
legal, nu pot sa fiu plecat max.28 ore, dar nimeni nu respecta nimic.
Multumesc frumos, pot telefona ?in legatura cu pensionarea medicala, problema e ca nu recunosc boli profesionale la CFR, ori soferii ptr, boli de coloana sint recunoscuti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! Îmi desfășor activitatea ca mecanic ajutor de ... gooldenn20 gooldenn20 Bună ziua! Îmi desfășor activitatea ca mecanic ajutor de locomotivă la o companie privata. Dânșii ,,ma țin\" foarte mult în dormitor in decursul ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca Mainerici  Ctin Mainerici Ctin un angajat la cfr mecanic de locomotiva este platit cf ccm pe ram SNTFC SI A CIM . IN 2012 da in judecata CFR CA TREBUIA PLATIT dupa ccm la nivelul de ... (vezi toată discuția)
Despagubiri cfr gigelas gigelas Buna ziua, Aseara,am circulat pe ruta Ploiesti - Brasov cu un tren Inter-Regio,nr.1945. M-am urcat la Ploiesti Vest la ora 20.06.Dupa 1,5 km.trenul s-a oprit ... (vezi toată discuția)