avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cine hotaraste cate persoane se trec la intretinere ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cine hotaraste cate persoane se trec la intretinere intr-un apartament?

As dori sa stiu si eu daca exista un temei legal in baza caruia se stabileste cate persoane trebuie sa fie trecute la intretinere intr-un anumit apartament.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cavallis , utilizator 23:22, 28 Februarie 2010
cavallis a scris:

[...] faceti cerere cu nr.de inregistare la asociatie [...]

Toate asociatiile de proprietari din tara romaneasca au un sediu unde e o secretara care iti da un numar de inregistrare a cererii pe care fiecare dintre noi o depunem si in care specificam cati am fost si am consumat in luna precedenta.
Iulian Manea a scris:

cavallis a scris:

[...] faceti cerere cu nr.de inregistare la asociatie [...]

Toate asociatiile de proprietari din tara romaneasca au un sediu unde e o secretara care iti da un numar de inregistrare a cererii pe care fiecare dintre noi o depunem si in care specificam cati am fost si am consumat in luna precedenta.

Unde este prevazut obligatia angajarii de secretara?
Exista asociatii unde activitatea de colectare consumuri index lunar se realizeaza prin cutie postala distincta
1.faceti cerere cu nr.de inregistare la asociatie specificand nr.persoane care sunteti.

nu luati ce va convine, luati tot contextul...la asociatie trebuie sa fie un caiet/registru unde se trec reclamatiile, cereri, etc...ca este la presedinte sau administrator nu cred ca conteaza in mare masura... doar sa existe, astfel se tine o evidenta a actelor care intra si ies de la asociatie.

daca exista o asociatie foarte mare si isi permit sa aiba si secretara...nu ar fi nici o suparare, daia exista AG care pot hot.cum decurg lucrurile in acea asociatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 230-asociatie de proprietari czerankati czerankati Ce acte/date trebuie sa prezinte un proprietar la administratorul asociatiei , pentru a fi luat in evidenta ? In cazul in care proprietarul da locuinta in ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre cele doua enunturi? cornelusha cornelusha Buna ziua, Va rog, spuneti-mi ce implca un cuvant in contextul urmator, din punct de vedere juridic.Este legal cel de-al doilea enunt? Va ... (vezi toată discuția)
Consum apa la bloc tatianahalit tatianahalit La blocul meu lunar se adauga fiecarui locatar in afara de consumul propriu lunar de apa declarat si o diferenta consum.Aceasta diferenta reiese intre total ... (vezi toată discuția)