avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eligibilitate prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eligibilitate prima casa

Buna ziua,

Am o promosiune de vanzare cumparare pt un ap facuta in 2008 la un avocat. Blocul nu s-a ridicat inca si nici nu cred ca o sa se termine vreodata. In aceste circumstane(inafara de aceasta promisiune de vanzare cumparare) as putea fi eligibil pt programul prim a casa? Adica ce inseamna sa ai alte proprietati pe nmele tau? Se considera aceasta promisiune de vanzare cumparare ca si o proprietate de tinuta sau trebuie sa ai CF pt proprietatea respectiva?

Pe scurt...daca as semna o declaratie cum ca nu am alte proprietati pe numele meu as face o ilegalitate?

Va multumesc anticipat.
puteti semna declaratia linistit, promisiunea de cumparare nu reprezinta titlu de proprietate si cu atat mai putin acest lucru nu va poate ingradi dreptul de a fi eligibil pentru prima casa.
succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bloc construit pe teren ipotecat- acces la bloc Dan2222 Dan2222 Buna, Am platit un avans, conform unui contract de promisiune cumparare, pt un ap care urneaza sa se construiasca. Dupa 5 luni am primit instiintare de la o ... (vezi toată discuția)
Drept la prima casa 4 thesys thesys Buna ziua, Am o nelamurire si as vrea un raspuns daca se poate cu privire la acest program. Suntem o familie tanara cu un copil de 3 ani si vrem ... (vezi toată discuția)
Ce tip de uzucapiune poate functiona in acest caz Rora9 Rora9 in 1983 se face un contract de vanzare cumparare sub semnatura privata pt o suprafata de teren de 65 ari si o casa in extravilan intre A cumparator si B ... (vezi toată discuția)