avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrare cotizatie colegiul farmacistilor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrare cotizatie colegiul farmacistilor

Cum inregistrez cotizatia farmacistilor la Colegiul Farmacistilor? Cu ajutorul contului 635?
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 11:44, 28 Februarie 2010
da, in corespondenta cu contul 447. Daca e vorba de o cotizatie anuala , platita intr-o singura transa , atunci puteti face :
471=447
447=5121(531)
635=471, cu transa trimestriala inclusa pe cheltuieli

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit masina leasing vioviod vioviod in ce cont inregistrez impozitul auto platit la primarie pentru un autoturism achizitionat prin leasing financiar? multumesc, (vezi toată discuția)
Impozit pe cladiri luciapap luciapap Buna ziua.Am doua chitante: 1.pe care scrie taxa timbru 635=446 446=531 ? 2.impozit pe cladiri 635=446; ... (vezi toată discuția)
Taxa bilant contabil inregistrare in contabilitate gabrielabarko gabrielabarko Buna ziua, am depus bilantul pentru anul 2009 si am platit taxa la registru comertului de 14 lei, cum poate fi aceasta inregistrata in contabilitate? Se poate ... (vezi toată discuția)