avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime in munca

Serviciul militar efectuat anterior facultatii(conform anilor "70),facultatea la zi iar dupa aceea angajat cu carte de munca prin repartitie guvernamentala.
Intrebare;
Sunt considerate serviciul militar si facultatea vechime in munca in conditiile in care anterior lor nu mai fusesem angajat deoarece eram elev?
Exclus raspuns de la "freeelis".X-(
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:46, 28 Februarie 2010
rosu gheorghe a scris:

................
Exclus raspuns de la "freeelis".X-(

:offtopic:
Nu cred ca sunteti in masura sa-mi impuneti a nu mai posta pe forum ...
Legea 19/2000 spune:
Art. 38 - (1) În sistemul public se asimilează stagiului de cotizare şi perioadele necontributive, denumite în continuare perioade asimilate, în care asiguratul:
...
b) a urmat cursurile de zi ale învăţământului universitar, organizat potrivit legii, pe durata normală a studiilor respective, cu condiţia absolvirii acestora;
c) a satisfăcut serviciul militar ca militar în termen sau militar cu termen redus, pe durata legal stabilită, a fost concentrat, mobilizat sau în prizonierat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime în munca ioanadenisa ioanadenisa Bună ziua. Menționez ca am făcut stagiul militar în perioada 2001-2002 după care m-am angajat cu carte de munca. Vreau sa știu dacă acest an întra la ... (vezi toată discuția)
Stagiu militar se calculeaza la sporul de vechime? petronela_gav petronela_gav Buna ziua, In ce conditii perioada stagiului militar se calculeaza la sporul de vechime? (vezi toată discuția)
Pensionare VPG VPG Sunt nascuta pe 19 martie 1956 , am 36 ani si 7 luni cotizare plus 3 ani facultate la zi . Ma intereseaza daca ma pot pensiona partial anticipat fara ... (vezi toată discuția)