avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cic,somaj,cic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cic,somaj,cic

buna ziua am si eu o nelamurire am fost in concediul ingrijire copil 2 ani m am intors la servici iar in prima zi de munca am primit preaviz 21 zile conform art 73(1) voi fi concediata deoarece s a desfiintat postul drept urmare voi intra in somaj.ulterior am aflat ca sunt insarcinata voi beneficia de prenatal ,postnatal,si indemnizatie de ingrijire copil 2 ani ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:54, 1 Martie 2010
da, veti beneficia de toate indemnizatiile obisnuite prevazute de legea in vigoare cu diferenta ca sumele vor fi calculate dupa venitul ultimelor 12 luni pentru care s-au achitat contributiile.
Ultima modificare: Luni, 1 Martie 2010
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat
Interventie moderator:
:rtfm:
Nu mai deschideti topicuri noi pentru a continua aceeasi problema. Ne derutati si pe noi si nu veti intelege nici dvs. nimic.
Multumesc pentru intelegere!

bargaoanum a scris:
multumesc pt raspuns.adica perioada de cotizare de acum 2 ani pt ca in 2010 voi lucra doar o luna pana intru in somaj .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate + conventie civila mihaela ramona mihaela ramona Buna ziua, Lucrez cu conventie civila de 1 an, sunt insarcinata in prima luna si doresc sa va intreb daca, in aceste conditii, voi beneficia de concediu pre- ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la prenatal si postnatal ? elig elig Buna ziua! As vrea sa va intreb daca am dreptul la prenatal si postnatal platite de angajator in cazul in care in ultimii 2 ani am fost in concediu crestere ... (vezi toată discuția)
Somaj-prenatal crisstyle crisstyle Am lucrat la o fira 2ani consecutiv intre timp am ramas insarcinata ,am 12 luni lucrate fara intrerupere,firma respectiva s-a inchis ,beneficiez de somaj din ... (vezi toată discuția)