avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale despagubiri civile
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

despagubiri civile

Am o intrebare : cine urmareste in vederea executarii silite despagubirile civile???? Primaria sau Administratia Finantelor Publice pe raza careia locuieste contravenientul??? Ca sa fiu si mai explicita: intr-un proces verbal de contraventie intocmit de Ocolul Silvic, faptuitorul, a primit avertisment si a fost obligat la plata unor despagubiri civile, conf L 31/2000. Procesul verbal de contraventie a fost trimis spre luare in debit la Primarie. E corect? despagubirile se urmaresc de Primarii sau doar amenzile contraventionale ??? si despagubirile de Administratii??? Daca se poate sa imi spuneti si articolul cere prevede acest lucru. Miiiiiiii de multumiri
Cel mai recent răspuns: Constiuli , utilizator 08:13, 2 Martie 2010
De buna voie, despagubirile se platesc in 48 ore la unitatile directiei silvice.
Executarea silita se realizeaza prin organele fiscale ale DGFP, cand faptuitorul refuza plata.
E art. 6 din legea 81/1993 (doar ca nu stiu ce modificari a suferit in timp aceasta lege).
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri civile Constiuli Constiuli Buna ziua ! Am o nelamurire in ceea ce priveste executarea silita a despagubirilor civile . Cine urmareste in vederea executarii civile despagubirile civile ? ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala gresit introdusa Laura 86 Laura 86 Buna ziua, In cazul in care in procesul verbal de sanctionare a contraventiei se prevede ca plangerea se poate introduce chiar la organul care l-a ... (vezi toată discuția)
Ce motive pot invoca intr-o plangere contraventionala? manolache carmen manolache carmen Buna ziua ! Nici nu stiu cum sa incep ca sa ma fac inteleeasa. Este vorba despre un proces verbal de contraventie dat de un agent de la directia silvica . ... (vezi toată discuția)