avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare

Buna ziua, ma numesc Eugen si as vrea raspuns la o intrebare daca binevoiti.Am un credit ipotecar, si atunci cand l-am obtinut am facut si o asigurare la locuinta, acum au sa introduca asigurarile obligatorii, ma intreb daca a mea este valabila sau va trebui sa fac alta?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:36, 1 Martie 2010
in mod normal nu mai trebuie sa faceti alta, dar cum la noi multe lucruri nu sunt normale, puteti sa va asteptati la orice...;)
Va trebui sa o incheiati si pe cea obligatorie.Cele doua nu se exclud.
Aveti rabdare,sa vedeti ce sume asigurate"normale"sunt!(despre polita obligatorie vorbesc).
Din ce cunosc pana acum acea asigurare devine obligatorie de la 1 iunie si se face la o suma derizorie si pentru doar trei riscuri.polita pt. creditul ipotecar este facuta pt.toate riscurile si va acopera mult mai bine pt. eventuale daune.Daca vom fi obligati sa facem si asigurarea obligatorie chiar daca avem o asigurare facultativa, inca nu este sigur nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare obligatorie pentru apartament luat cu credit ipotecar carmendragan carmendragan Am luat in anul 2006-nov un apartamen cu credit ipotecar .la momentul acela oferta bancii ara ca asigurarea imobilului este plataita de banca pe toata perioada ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie locuinte ContSters217711 ContSters217711 VA ROG FRUMOS SA IMI SPUNETI DACA ASIGURAREA OBLIGATORIE PT LOCUINTE MAI TREBUIE INCHEIATA IN CAZUL IN CARE AM DEJA O ASIGURARE PT UN CREDIT IPOTECAR (vezi toată discuția)
Dubla asigurare locuinta AdrianGal AdrianGal Buna ziua Am o polita de asigurare facultativa a locuintei, aferenta unui credit ipotecar, cesionata in favoarea bancii. Banca ma obliga sa cesionez in ... (vezi toată discuția)