avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... blocare card cec alocatie copil de catre primarie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

blocare card cec alocatie copil de catre primarie

ce pot sa fac in cazul in care banca a blocat cardul pe care vine alocatia copilului card ce figureaza pe numele mamei si nu stie de catre cine e blocat nu vor sa il deblocheze mi-au spus ca ar putea fi blocat de primarie deoarece eu am de plata o amenda.Catre cine as putea face plangere si daca as putea sa le cer daune morale.nu vor sa imi dea nici extras de cont
Cel mai recent răspuns: roxanam79 , utilizator 23:42, 4 Martie 2010
primaria nu blocheaza un card pentru ca aveti de plata o amenda. despre ce alocatie e vorba? cati ani are copilul?
lili_78 a scris:

primaria nu blocheaza un card pentru ca aveti de plata o amenda. despre ce alocatie e vorba? cati ani are copilul?
are5ani si primeste alocatia de la stat iar cei de la cec nu vor sa dea detalii unde pot merge
Formulati in scris o cerere, catre banca ce v-a blocat cardul...si precizati ca in conformitate cu disp. art.409 (7) coroborat cu art.410 C.proc. civ., :"Este nula orice urmarire sau cesiune facuta cu incalcarea dispozitiilor prezentei sectiuni"., in speta disp. art.409 (7) :"Alocatiile de stat si indemnizatiile.................nu pot fi urmarite pentru nici un fel de datorii."
Solicitati deblocarea contului, in caz contrar putand fi o infractiune, de exemplu, abuz in serviciu...
pot sa le dau un termen de 48 de ore?daca in acest temen nu o sa imi deblocheze contul unde pot sa fac sesizare si daca as putea sa le cer daune morale pt ce au facut.nu au vrut sa imi spuna nici cine mi-a blocat contul si ca nici pe card nu o sa imi vireze banii,ca in eventualitate daca o sa il deblocheze va trebui sa-i scot cash si va comisiona toata suma.v-am trimis si o invitatie sa va bag in lista de prieteni.va multumesc pt sfatul dat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe card de indemnizatie copil raluk79 raluk79 Buna ziua, Datorita unei mai vechi restante la o banca , am constatat ca mi s-a pus poprire pe contul in care imi intrau lunar banii pentru cresterea copilul ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil raluk79 raluk79 Buna ziua, Am un card pe care primeam lunar indemnizatia copilului ; in momentul in care mi s-au virat ultimii banii, cand copilul a facut 2 ani, eu mai avand ... (vezi toată discuția)
Poprire pe indemnizatie crestere copil NeculaicaVictorita NeculaicaVictorita Buna ziua! Am o rata la banca si am intarziat cu plata ei; Se poate pune porire pe contul din banca in care imi sunt virati banii luna de luna pentru ... (vezi toată discuția)