Buna ziua,
Am o intrebare am fost prin in Mall impreuna cu prietena mea minora de 17 ani incercand sa fur eu o geaca . Geaca a fost baga in geanta prietenei mele .
Am fost prinsi si a fost cheamata politia . Eu am declarat ca am ajuns la cabina de proba cu produsul si am constantat ca nu am bani si m-am gandit sa il bag in geanta prietenei mele si sa ies cu el fara sa il platesc .
Am fost amprentati amundoi si fotografiati ... din cate am inteles e posibil sa primim o amenda administrativa ... cu toate ca am specificat ca prietena mea nu a stiut de ceea ce vroiam eu sa fac .. a trecuto si pe ea la furt calificat .
DIn cate am vazut acolo eram trecuti amundoi la articolul 18.1 .
Tinand cont ca este prima fapta si nu am avut probleme cu legea nici eu nici ea pan acuma, ce amenda pot primii eu si ce amenda poate primii ea ?
Sau ce putem patii in cel mai rau caz . Multumesc astept un raspuns
Am uitat sa specific produsul a fost returnat iar paguba recuperata si nici plangere nu a fost facuta de catre administratorul magazinului.
Asa si cat timp ramane fapta in baza de date la ei ?
dupa cat timp dispare ? sau nici nu voi aparea in baza de date cu fapta respectiva decat la sectia unde am fost anchetati?
In evidentele dvs ,fapta ramane inregistrata definitiv,pentru a putea asigura in timp dovedirea eventualului dvs interes in directia incalcarii prevederilor in vigoare
Dispunerea masurilor legale reprezinta prerogativa exclusiva a autoritatilor in drept,
care analizand competent faptele,coroborand cu probele ,circumstantele ,
antecedentele,in final dispun masurile legale
Dosar penal
buzila alin
am fost prins in orasul natal conducand un autoturism fara a detine permis,urma sa dau examenul peste 6 zile terminasem toate orele de conducere,politistul ... (vezi toată discuția)