avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... chemare in instanta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

chemare in instanta

BUNA ZIUA,pot chema in instanta o firma de asigurari din Portugalia care are incheiat acord cu o firma de asigurari in Romania daca accidentul s-a petrecut in ITALIA,DORESC SA-I CHEM IN INSTANTA IN ROMANIA.Ce drepturi are firma de asigurari din Romania pentru solutionarea acestui caz si cum poate mandata acest dosar deoarece toate actele sunt transmise la firma de asigurari din ROMANIA.MC FARCAS GEANINA
Cel mai recent răspuns: farcas geanina , utilizator 11:31, 3 Martie 2010
Daca evenimentul a avut loc pe 22.02.2009 inseamna ca n-a trecut decat un an. Si daca tergiversare s-a facut de catre UNICA, dece nu-i intrebati pe ei care sunt motivele tergiversarii? Ati pute primi un raspuns mult mai rapid care poate constitui punctul de plecare pt.un viitor proces sau se poate solutiona dosarul.
Accidentul a fost in data de 22.02. 2008nu inteleg cine tergiverseaza acest caz deoarece cei de la UNIQA SA au spus ca ei nu sunt mandatati decat sa primeasca si sa transmita toate documentele ion PORTUGALIA .Dupa un an de zile de la data intamplarii accidentului vin cu oferta pentru semiremorca frigorifica de 16646 euro,apoi in al doilea an vin cu recalculare si imi transmit ca valoarea vagonului este de 9475 euro ce sa inteleg ?Acum imi fac oferta de 3000 euro pentru inchiderea dosarului nefiind de acord cu suma ei imi transmit ca inchid dosarul e corect?Cred ca singura solutie este instanta .FARCAS GEANINA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces farcas geanina farcas geanina Buna ziua, in 2008 am avut un accident in Italia si am chemat in instanta firma de asigurari din portugalia si am primit citatie unde am fost informata ca ... (vezi toată discuția)
Daune carte verde farcas geanina farcas geanina Buna ziua,va rog sa ma ajutati in urma unui accident in 2008 au murit ambii soferi in accident firma mea a suportat cheltuielile de transport din Italia in ... (vezi toată discuția)
Depagubire rca pentru accident in alta tara Corneliuz Corneliuz In decembrie 2016 o ruda pleaca in Germania cu remorca mea. In Austria sunt loviti din spate de o masina inmatriculata in Romania. Politia austriaca trimite ... (vezi toată discuția)