avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cum procedez cu casa de marcat?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cum procedez cu casa de marcat?

am o casa de marcat inregistrata pe un alt punct de lucru si vreau sa o mut in alt punct de lucru. cum procedez? trebuie defiscalizata-refiscalizara? cam cat se plateste? ar fi mai bine sa cumpar alta casa?
Cel mai recent răspuns: OanaLH , utilizator 11:47, 4 Martie 2010
trebuie predata memoria veche la finante si trebuie refiscalizata cu o memorie fiscala noua la un distribuitor autorizat ...
pretul e in jurul sumei de 70 euro...
iesiti mai ieftin refiscalizand casa de marcat decat cumparand una noua
pentru un magazin de piese auto cum ma sfatuiti sa fac cu casa de marcat? ptr ca sun foarte multe articole. multumesc ptr raspuns. o zi buna.
Fiind foarte multe produse v-a trebui sa legati casa de marcat la un soft de vanzari.
In caz contrar este necesar sa programati casa de marcat dar e destul de complicat sa introduceti atatea coduri...pentru o eficienta crescuta eu propun sa va achizitionati un soft compatibil.
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defiscalizare casa de marcat - inchidere firma off_ro off_ro Am dizolvat o firma recent si urmeaza peste o saptamana depunerea actelor pentru radiere (este un SRL). La un punct de lucru inchis acum (la dizolvare), am ... (vezi toată discuția)
Trecere de la af la if - refiscalizare casa de marcat? oprea_rodica68 oprea_rodica68 pe 13.04.2010 am lichidat af si deschis if.intrebarea mea este;trebuie sa refiscalizez si casa de marcat?ptr ca pe casa imi apare ca sunt platitor de tva.iar ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat bandi2 bandi2 buna.eu mi am suspendat activitatea,si nu mai doresc sa o reiau,vreau sa intreb,pot sa vand casa de marcat ,ca tot nu o voi folosi?am inteles ca trebuie ... (vezi toată discuția)