avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale magazin "second-hand"
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

magazin "second-hand"

Caut o solutie si astept raspuns la urmatoare intrebare : ce ar trebui sa initiez pentru
a putea desfasura o activitate de tip "magazin second-hand" impreuna cu cei doi copii ai mei ? ce imi recomandati ? IF sau SRL ? :wassat:

Multumesc anticipat, mai ales ca am observat ca in acest domeniu raspunsurile sunt rare si ...destul de "evazive"...#-o
Cel mai recent răspuns: letipop , utilizator 11:41, 5 Martie 2010
Poti si IF sau Intreprindere individuala, unde tu ca parinte esti intreprinzatorul iar pe copii poti sa-i angajezi, asta este mai mult o afacere de familie deci nu iti recomand SRL.
va multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri intreprindere individuala si avantaje aylinutza aylinutza care sunt costurile infiintarii unei intreprinderi individuale si ce avantaje are aceasta fata de un AF?eu si sotul vrem sa dechidem un magazin intr-un spatiu ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala sau familiala? laura333 laura333 Buna ziua!! Am si eu o nedumerie,daca ma puteti ajuta cu un sfat. Eu confectinez haine si diverse accesorii pe care la vand ocazional. Vreau sa-mi infiintez ... (vezi toată discuția)