ContSters47264 
	    	Utilizator

ContSters47264 
	    	Utilizator	    

ContSters47264, utilizator
 ContSters47264, utilizator 	
			 MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Kyandra 
	    	Moderator

Kyandra 
	    	Moderator	    

corinau	                   

In anul 1960 socrul meu a cumparat in baza unei chitante de mana un lot de casa in supr de 500mp, de la o persoana care il detineau ca mostenire de la tatal ... (vezi toată discuția)
	                    corinau	                   

In anul 1960 socrul meu a cumparat in baza unei chitante de mana un lot de casa in supr de 500mp, de la o persoana care il detineau ca mostenire de la tatal ... (vezi toată discuția)

leus	                   

Parinti decedati in urma cu 10 si respectiv un an .Au  locuit  din 1972 ,la ultimul domiciliul respectiv pina in 2000 tatal cind adecedat si pina in 2010 mama ... (vezi toată discuția)
	                    leus	                   

Parinti decedati in urma cu 10 si respectiv un an .Au  locuit  din 1972 ,la ultimul domiciliul respectiv pina in 2000 tatal cind adecedat si pina in 2010 mama ... (vezi toată discuția)

aiurelu36	                   

Tatal meu a decedat anul trecut,pentru a face succesiunea ,notarul mi-a cerut  mai multe documente de la primarie, logic am fost la primarie si am solicitat ... (vezi toată discuția)
	                    aiurelu36	                   

Tatal meu a decedat anul trecut,pentru a face succesiunea ,notarul mi-a cerut  mai multe documente de la primarie, logic am fost la primarie si am solicitat ... (vezi toată discuția)