avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Introducere in declaratia de CAS a unui cetatean ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Introducere in declaratia de CAS a unui cetatean strain care are contract de munca dar nu are CNP

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie;
- am angajat cu contract individual de munca inregistrat la ITM, un cetetean strain care nu are CNP inca. Pana la obtinerea CNP-ului trebuie sa ii retinem si declaram veniturile dpdv contributie individuala la PENSIE;
- il pot inregistra in declaratia de CAS cu un CNP invalid sau PASAPORT, urmand ca in momentul obtinerii CNP-ului sa revenim cu rectificative la declaratiile initiale? Cum se pot declara aceste contributii faca elementul principal de identificare - CNP?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 12:41, 30 Martie 2010
ORI Bucuresti elibereaza pe loc Certificatul de inregistrare.
Trebuie ca persoana sa mearga cu contract de munca vizat de ITM, in original.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat strain pe teritoriul romaniei BiancaOrban BiancaOrban Buna, Va rog sa-mi spune-ti care sunt conditiile pt. a putea angaja cu CIM, un cetatean olandez in Romania (la o firma de IT)? Care e pprocedura mai exact? (vezi toată discuția)
modalitate plata concediu medical calculat gresit yda yda Buna ziua, Cum se procedeaza in cazul in care concediul medical al unei persoane a fost calculat gresit (s-au dat bani mai putini) ,numarul de zile de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu nume gresit CARMEN-ADELA CARMEN-ADELA Angajatorul mi-a inregistrat numele gresit la angajare.Acum a facut corectia in Revisal.Intrebarea mea este daca trebuie sa trimita declaratii rectificative ... (vezi toată discuția)