avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa si inchiderea unui punct de lucru
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa si inchiderea unui punct de lucru

Sunt sau am fost angajat al unei firme,cu sediul in alt oras, care a intrat in insolventa si a inchis punctul de lucru din orasul meu.Spuneti-mi,va rog,ce trebuie sa fac in cazul in care nu am primit nici un preaviz ,cine trebuie sa faca demersurile pentru somaj si cat ar trebui sa dureze finalizarea actelor?
Cel mai recent răspuns: ContSters98040 , utilizator 16:46, 5 Martie 2010
Luati legatura cu administratorul judiciar, respectiv lichidatorul. Acesta reprezinta societatea intrata in insolventa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde imi fac rost de actele pentru somaj daca firma s-a inchis in timp ce eu eram in concediu de maternitate? ioanamariab ioanamariab Buna ziua Sunt din jud Mures, am lucrat la o firma 3 ani, in iunie 2012 am intrat in concediu de maternitate. Firma la care am lucrat a intrat in insolventa ... (vezi toată discuția)
Cim suspendat ccc 2 ani - societate in insolventa noiembriesm noiembriesm Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care este parerea dvs privind urmatoarea situatia. Ce se intampla cu o persoana care se afla in ccc, daca la data incetarii ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca zmari zmari Buna ziua, Am lucrat la o societate din Bucuresti, incepand cu 03.09.2010, mi-am depus demisia in 28.09.2010 cu preaviz de 15 zile, preavizul urmand sa ... (vezi toată discuția)