robertfoy 
	    	Utilizator

robertfoy 
	    	Utilizator	    

Ralu77 
	    	Utilizator

Ralu77 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 pydy03	                   

Buna ziua. Sunt in concediu medical pentru  sarcina cu risc de avort .Cei de la firma unde sunt angajata m-au anuntat ca va trebui sa fiu controlata de catre ... (vezi toată discuția)
	                    pydy03	                   

Buna ziua. Sunt in concediu medical pentru  sarcina cu risc de avort .Cei de la firma unde sunt angajata m-au anuntat ca va trebui sa fiu controlata de catre ... (vezi toată discuția)

Daliborka	                   

Buna ziua
im momentul in care angajata prezinta o adev de la speciliast/medicul de familie precum este insarcinata, ulterior ce pasi trebuie urmati?
se face ... (vezi toată discuția)
	                    Daliborka	                   

Buna ziua
im momentul in care angajata prezinta o adev de la speciliast/medicul de familie precum este insarcinata, ulterior ce pasi trebuie urmati?
se face ... (vezi toată discuția)

liveomars	                   

Buna ziua,
Problema mea este urmatoarea:in 3 iunie mi-am anuntat angajatorul ca sunt gravida in 6 sapt,cf legii 96/2003,la care am atasat actul eliberat de ... (vezi toată discuția)
	                    liveomars	                   

Buna ziua,
Problema mea este urmatoarea:in 3 iunie mi-am anuntat angajatorul ca sunt gravida in 6 sapt,cf legii 96/2003,la care am atasat actul eliberat de ... (vezi toată discuția)