Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

~ final discuție ~
 Vlad_H	                   

Buna seara. Am cautat pe forum dar recunosc ca nu am reusit sa gasesc. As dori sa aflu daca in cazul unui divort la tribunal, in situatia in care exista 2 ... (vezi toată discuția)
	                    Vlad_H	                   

Buna seara. Am cautat pe forum dar recunosc ca nu am reusit sa gasesc. As dori sa aflu daca in cazul unui divort la tribunal, in situatia in care exista 2 ... (vezi toată discuția)

simonausurelu	                   

Sunt divortata de doi ani si am in intretinere doi copii minori de respectiv 8 si 6 ani.Primesc pensie alimentara pentru copii de la fostul sot de 700 ron  ... (vezi toată discuția)
	                    simonausurelu	                   

Sunt divortata de doi ani si am in intretinere doi copii minori de respectiv 8 si 6 ani.Primesc pensie alimentara pentru copii de la fostul sot de 700 ron  ... (vezi toată discuția)

roxanasimona	                   

Buna ziua,

As avea 2 intrebari referitor la pensia alimentara platita minorului in caz de divort.

1. Poate un minor (7 ani) fi incredintat mamei ... (vezi toată discuția)
	                    roxanasimona	                   

Buna ziua,

As avea 2 intrebari referitor la pensia alimentara platita minorului in caz de divort.

1. Poate un minor (7 ani) fi incredintat mamei ... (vezi toată discuția)