Rodica Ciobanu 
	    	Avocat

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat	    

Petre Enache 
	    	Avocat

Petre Enache 
	    	Avocat	    

Petre Enache, Avocat
 Petre Enache, Avocat 	
			 Corina Capotã 
	    	Avocat

Corina Capotã 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 nelu2000	                   

buna ziua! in ianuarie 2010 am castigat divortul ,in cere istantza mia aincredintat copilul si fosta, a fost oligata la la platirea unei pensi la salariul ... (vezi toată discuția)
	                    nelu2000	                   

buna ziua! in ianuarie 2010 am castigat divortul ,in cere istantza mia aincredintat copilul si fosta, a fost oligata la la platirea unei pensi la salariul ... (vezi toată discuția)

leonora	                   

:((
Buna.Va rog tare mult sa ma lamuriti cu o problema.In urma divortului ce a avut loc in 2006,Instanta mi-a incredintat fetita care acum este in varsta de 8 ... (vezi toată discuția)
	                    leonora	                   

:((
Buna.Va rog tare mult sa ma lamuriti cu o problema.In urma divortului ce a avut loc in 2006,Instanta mi-a incredintat fetita care acum este in varsta de 8 ... (vezi toată discuția)

narcisaa	                   

la ce salariu minim pe economie se calculeaza actualmente *daca as deschide acum actiune majorare pensia alimentara ??
se ia in calcul 705 ron?  (vezi toată discuția)
	                    narcisaa	                   

la ce salariu minim pe economie se calculeaza actualmente *daca as deschide acum actiune majorare pensia alimentara ??
se ia in calcul 705 ron?  (vezi toată discuția)