sunt in litigiu cu presedintele unei as.de proprietari.functionez de 10 ani intr-un spatiu apartinand asociatiei si acum am ajuns in instanta.dumnealui nu joaca cinstit a inceput cu fel de fel de reclamatii nefondate sperand probabil ca ma va face sa renunt la proces.acum 2 saptamani mi-a oprit apa si a demontat ceasul de la grupul sanitar.organele de control care au verificat reclamatiile m-au sfatuit sa ripostez,dar nu stiu cum si unde.astept sugestii.
Avand in vedere aspectul ca va aflati in spatiul apartinand entitatii juriice asociatia de proprietari ,nu dati curs tentatiilor de a riposta.
Sesizati politia comunitara responsabila
Notificati asociatia de proprietari,prin presedintele acesteia,cu obligatiile de respectat,conform contract incheiat
Daca presedintele de asociatie continua sa desfasoare actiuni impotriva intereselor dvs,puteti sesiza inclusiv serviciul specializat din primarie
@CRIM
Ca sa primiti sugestii concrete ar trebui sa dezvoltati subiectul.
Cu ce va ocupati acolo?
De ce va face presedintele sicane?
Aveti contract cu asociatia de proprietari?
De ce nu "joaca cinstit"?
Cine pe cine a chemat in justitie si de ce?
presedintele a initiat actiunea in instanta,contractul a expirat in septembrie 2009,dar la ultima adunare extraordinara a proprietarilor trebuia organizata o licitatie deschisa ,care nu a avut loc,incearca prin orice metode sa ne faca sa plecam din spatiu desi majoritatea locatariilor nu doresc acest lucru,spatiul este utilizat pentru activitati comerciale,sunt cu chiria la zi(de mentionat ca acelasi presedinte primeste chiria si de la firma concurenta )noi am investit mult in spatiu care era impropriu desfasurarii activitatii stipulate in contract,avem o garantie platita, am creeat un vad si o clientela,avem angajati pe care nu putem sa-i concediem peste noapte, ca asa vrea dumnealui.
Mentiunile referitoare la renuntatul la proces ,conduc spre aspectul ca dvs sunteti reclamantul iar presedintele partea reclamata.
Daca ,contractul a expirat in septembrie 2009,trebuie sa desfasurati demersuri amiabile de prelungire prin act aditional pe langa proprietarul de drept asociatia reprezentata prin presedinte ...
Solutionarea in instanta justifica reticenta si taierea drepturilor dvs cu scopul a va determina sa renuntati la utilizarea spatiului
Incercati,o solutionare amiabila cu presedintele ,care are dreptul de "veto" la prelungirea contractului,daca exista interese mai avantajoase la contracandidatii dvs.
Va prezentanti in instanta si va spuneti opinia, aduceti dovezi de la proprietari, eventual faceti un tabel cu semnaturi, ca acestia doresc sa mai ramaneti in bloc, inaintati o copie presedintelui, tabelul original il aratati instantei cand va veti prezenta la infatisare si vedeti pana la urma ce va decide instanta.
Pentru ca daca contractul a expirat si licitatia au castigat-o altii...deh, nu prea aveti ce face decat sa aratati ca lumea va doreste mai departe acolo, dar ca presedintele ignora dorinta proprietarilor.