sunt in litigiu cu presedintele unei as.de proprietari.functionez de 10 ani intr-un spatiu apartinand asociatiei si acum am ajuns in instanta.dumnealui nu joaca cinstit a inceput cu fel de fel de reclamatii nefondate sperand probabil ca ma va face sa renunt la proces.acum 2 saptamani mi-a oprit apa si a demontat ceasul de la grupul sanitar.organele de control care au verificat reclamatiile m-au sfatuit sa ripostez,dar nu stiu cum si unde.astept sugestii.
Presedintele poate nu joaca cinstit, spuneti dv.
Dar oficial cum stau lucrurile? Oficial de ce nu va prelungeste contractul? A cerut cumva cresterea pretului chiriei si nu ati fost deacord? Sau nu ati respectat contractul? Ce sustine presedintele in instanta?
Problema e ca 60% din locuinte sunt inchiriate iar proprietarii nu se implica in probleme,restul de 40% sunt locuite de persoane cu o medie de varsta de 70 de ani.pe acest fapt mizeaza si domnul presedinte stie ca sunt oameni batrani care nu pot sa-i tina piept.
El personal nu cerut cresterea chiriei,a organizat un fel de licitatie de genul :eu ofer un pret ,el anunta partea adversa de oferta mea,pe mine ma anunta de oferta partii adverse si tot asa timp de o saptamana.In urma cu cinci ani cand am reinoit contractul a procedat cam la fel doar ca a fost un circ de licitatie(am ajuns sa oferim mai mult la inchiriere decat daca l-am fi cumparat)atunci partea adversa s-a retras constienta fiind ca nu poate plati chiria.Povestea s-a repetat doar ca de data asta Adunarea generala a locatariilor a hotarat una iar domnul a facut exact pe dos.nici noi nu am fost usa de biserica dar am platit niste penalizari usturatoare.