avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... litigiu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

litigiu

sunt in litigiu cu presedintele unei as.de proprietari.functionez de 10 ani intr-un spatiu apartinand asociatiei si acum am ajuns in instanta.dumnealui nu joaca cinstit a inceput cu fel de fel de reclamatii nefondate sperand probabil ca ma va face sa renunt la proces.acum 2 saptamani mi-a oprit apa si a demontat ceasul de la grupul sanitar.organele de control care au verificat reclamatiile m-au sfatuit sa ripostez,dar nu stiu cum si unde.astept sugestii.
Cel mai recent răspuns: CRIM , utilizator 23:28, 7 Martie 2010
Presedintele poate nu joaca cinstit, spuneti dv.
Dar oficial cum stau lucrurile? Oficial de ce nu va prelungeste contractul? A cerut cumva cresterea pretului chiriei si nu ati fost deacord? Sau nu ati respectat contractul? Ce sustine presedintele in instanta?
Problema e ca 60% din locuinte sunt inchiriate iar proprietarii nu se implica in probleme,restul de 40% sunt locuite de persoane cu o medie de varsta de 70 de ani.pe acest fapt mizeaza si domnul presedinte stie ca sunt oameni batrani care nu pot sa-i tina piept.
El personal nu cerut cresterea chiriei,a organizat un fel de licitatie de genul :eu ofer un pret ,el anunta partea adversa de oferta mea,pe mine ma anunta de oferta partii adverse si tot asa timp de o saptamana.In urma cu cinci ani cand am reinoit contractul a procedat cam la fel doar ca a fost un circ de licitatie(am ajuns sa oferim mai mult la inchiriere decat daca l-am fi cumparat)atunci partea adversa s-a retras constienta fiind ca nu poate plati chiria.Povestea s-a repetat doar ca de data asta Adunarea generala a locatariilor a hotarat una iar domnul a facut exact pe dos.nici noi nu am fost usa de biserica dar am platit niste penalizari usturatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot inchiria un uscator de bloc? LUCA LIVIU EXPERTIZE JUDICIARE SI EXTRAJUDICIARE LUCA LIVIU EXPERTIZE JUDICIARE SI EXTRAJUDICIARE Locuiesc intr-un bloc unde uscatorul este ocupat de o singura persoana. 15 din 19 locatari ar dori sa-mi inchirieze acel uscator. Eu doresc inchirierea pe ... (vezi toată discuția)
Contract cesiune la notar? petrucristian petrucristian Buna ziua , vreau sa intru in posesia unui spatiu comun al blocului in care locuiesc din ce am vazut pe forum am observat ca am nevoie de semnaturile a 2/3 ... (vezi toată discuția)
Abuz in functie, presedinte de asociatie de propietari kikke kikke Buna ziua,va scriu in numele unei persoane care nu are acces la internet,si intampina o pl.grea.In anul 2012 a incheiat un contract de inchiriere cu as.de ... (vezi toată discuția)