avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... cumparare casa si teren -cetatean roman cu domiciliu ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

cumparare casa si teren -cetatean roman cu domiciliu in strainatate

buna ziua,
1.Cetatean roman cu domiciliu in strainatate ce poseda pasaport romanesc dar nu are carte de identitate (nici macar provizorie) POATE CUMPARA CASA SI PAMINTUL AFERENT ? (evident pe teritoriul romaniei)
2.Aceiasi intrebare referitor la cumparare/inregistrare autoturism pe numele lui si posibilitate de efectuare asigurare rca
cu multumiri ,
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 07:51, 8 Martie 2010
bunurile de care faceti vorbire pot fi achizitionate prin orice mod prevazut de legea romana.
da.. cum sa nu? va dorim tranzactie reusita si avantajoasa..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa si teren - cumparator fara carte de identitate (doar cu pasaport) sandidu sandidu Sint cetatean roman cu domiciliu in strainatate. Posed pasaport romanesc de cetatean roman cu domiciliu in strainatate si CNP. Nu am carte de ... (vezi toată discuția)
Cumparare /inscriere automobil pe nume cetatean roman cu carte de identitate provizorie sami1 sami1 buna ziua , sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate(nu in UE ) . posed CARTE DE IDENTITATE PROVIZORIE (valabila ) si locuinta pe numele meu in ... (vezi toată discuția)
Cumparare salupa cetatean roman cu domiciliul in strainatate sandidu sandidu Sint cetatean roman cu domiciliu un strainatate. Posed pasaport romanesc de cetatean roman cu domiciliu in strainatate . Nu am carte de identitate am insa ... (vezi toată discuția)